CTS Engtec Oy on yksi Suomen johtavista investointeihin teknisiä suunnittelu- ja konsultointipalveluja tarjoavista yrityksistä. Asiakkaita meillä palvelee yli 160 osaavaa ja kokenutta asiantuntijaa, joten pystymme viemään läpi suuret ja monimutkaisetkin hankkeet, mutta olemme yhtiönä ketterä ja joustava.

Asiakkaan tarpeen mukaisia ratkaisuja

Asiakkaidemme antaman palautteen mukaan meille on hankkeissa tyypillistä asiantuntemus, palvelualttius, sitoutuneisuus ja työn hyvä laatu. Tärkeää on myös, että pystymme tarjoamaan kattavat palvelut hankkeen kaikkiin vaiheisiin projektikehityksestä suunnittelu-, projektinjohto- ja ylläpitopalveluihin saakka.

CTS Engtec tunnetaan parhaiten metsäteollisuudesta, mutta osaamisemme on käytössä useiden eri alojen investoinneissa, esimerkiksi bio- ja ympäristöteknologiassa, energiateollisuudessa, kemian teollisuudessa, metalli- ja kaivosteollisuudessa, palvelinkeskuksissa ja petrokemian teollisuudessa. Tarjoamme aina kunkin asiakkaan hankkeisiin sopivat ja tarpeiden mukaiset ratkaisut.

Perinteikäs edelläkävijä

CTS Engtec on perustettu vuonna 1973 Kouvolassa Teollisuussuunnittelu Oy:n nimellä, joten meillä on takana jo pitkä taival. Se on opettanut meille muun muassa pitkäjänteisyyden ja vastuullisuuden merkityksen.

Toiminnan pitkäjänteisyydestä kertoo se, että monet asiakassuhteemme ovat kestäneet jo vuosikymmeniä. Vastuullisuuden olemme nostaneet keskeiseksi asiaksi toiminnassamme, sillä sen merkitys korostuu kaiken aikaa enemmän suunnittelussa. Esimerkiksi monet ympäristövaikutusten kannalta merkittävät ratkaisut tehdään suunnitteluvaiheessa.

CTS Engtec on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka toimintaa viedään päämäärätietoisesti eteenpäin. Pääkonttori meillä on Kouvolassa sekä toimipisteet Helsingissä, Kotkassa, Jyväskylässä, Turussa ja Pietarissa.