Vuosi 2019 on tulossa päätökseensä ja on aika hiljentyä joulun viettoon. Kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet vaativia toimeksiantoja ja monipuolistaneet palvelutarjontaamme. Jyväskylässä toteutimme Karibun liiketoimintakaupan ja JEECin fuusion, jotka muodostivat meille vahvan jalansijan Keski-Suomessa. Kaiken kaikkiaan yhtiömme on noussut uudelle tasolle, johon jokainen meistä on osaltaan vaikuttanut.

Sitoutuneet asiantuntijamme ovat olleet avainasemassa mahdollistamassa yhtiön historian merkittävimpiä toimeksiantoja. On ollut hienoa seurata jokaisen työntekijämme ammatillista kasvua ja halua uudistaa omaa osaamistaan. Olemme rakentaneet yhdessä pohjan kehitykselle, mikä mahdollistaa menestyksemme myös tulevaisuudessa.

Asiakassuhteissa meille tärkeintä on molemminpuolinen luottamus. Pitkien asiakassuhteidemme ansiosta olemme päässeet suunnittelemaan asiakkaidemme kanssa mielenkiintoisia ja merkittäviä projekteja, joissa meidän ammattitaitoamme on arvostettu. Erityisesti asiakkaidemme halu kehittää toimintaansa vastuullisesti yhdessä meidän kanssamme on ollut liiketoimintamme ydin. Haluamme myös vuonna 2020 toimia suunnannäyttäjänä vastuullisten ratkaisujen mahdollistajana.

Antti Lukka

Kaikki uutiset