Avoimet työpaikat

Alla ovat tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole tai sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt haettavissa, voit täyttää ja lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus

Alan kovimpien ammattilaisten joukkoon

CTS Engtec tunnetaan kolmesta asiasta: ihmisistä, palvelusta ja laadusta. Projektihenkilömme saavat säännöllisesti kiitosta yhteistyökyvystä, palvelualttiudesta, ammattitaidosta ja työmme laadusta. Näiden alansa parhaiden asiantuntijoiden joukkoon haemme jatkuvasti uusia tekijöitä, sillä palvelujemme kysyntä on kasvussa ja tulevaisuuden näkymämme ovat hyvät.

Yli 160 työntekijän yrityksenä olemme niin iso, että meillä on resursseja toteuttaa suuriakin suunnittelu-urakoita. Siten pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme monipuolisia, haastavia ja kehittäviä tehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä uralla.

Toisaalta olemme kooltamme ja yrityskulttuuriltamme ketterään toimintaan kykenevä yritys. Tämä tarkoittaa mutkatonta ja nopeaa päätöksentekoa, matalaa organisaatiota sekä suoraa keskusteluyhteyttä johdon ja henkilöstön välillä.

Kouvolan lisäksi meillä on toimipaikat, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Turussa ja Pietarissa, joten pystymme tarjoamaan säännöllistä työtä eri puolilla Suomea. Töitä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tutkitusti hyvä työpaikka

Työntekijöitämme kohtaan haluamme olla reiluja. Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja muut edut, esimerkiksi matkustaminen vapaa-ajalla on meillä aina palkallista aikaa. Käytössämme on myös tulospalkkiojärjestelmä ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Viimeisin henkilöstökysely kertoo, että erittäin tai melko tyytyväisiä CTS Engteciin työpaikkana on 93 prosenttia työntekijöistämme. Tässä joukossa erittäin tyytyväisten osuus on kasvanut viime vuosina nopeasti. Omin sanoin henkilöstömme kommentoi CTS Engtecia henkilöstökyselyssä muun muassa seuraavasti:

”Hyvä ilmapiiri, Mahtavat työntekijät, ketterät toimintamallit, kevyt organisaatio, ei turhia raportointeja”

”Mielenkiintoisia tehtäviä. Mahdollisuus kehittyä. Hyvä porukka.”

”Rento työilmapiiri, mukavat työkaverit, joustavat työajat. Esimiehet luottavat työntekijöihin, eikä ole kokoaika kyttäämässä tekemisiä.”

”Työ on itsenäistä ja tuloshakuista, jossa voin hyödyntää koulutustani ja aiempaa työkokemustani ja laaja-alaista osaamistani.”