venäjäksi
englanniksi
 
 

Töihin CTS Engteciin

Sijainti: CTS Engtec / Yritys / Töihin CTS Engteciin

Suunnittelualan Suomen kärkiyritys 

CTS Engtecissä työskentelee noin 110 henkilöä, joista suurin osa on teknisen tutkinnon suorittaneita insinöörejä tai diplomi-insinöörejä.

Tarjoamme Kouvolan pääkonttorissa, yritystä varten rakennetussa toimitalossa, modernit työtilat kävelyetäisyydellä Kouvolan keskustasta. Kaupunki tarjoaa hyvät elinmahdollisuudet niin perheille kuin yksinasujille. Kaupungissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia niin aktiiviiikkujalle kuin penkkiurheilijalle. Kukapa ei tuntisi Kouvoja, KooKoota tai KPL:ää?

Asuntojen hinnat ovat pysyneet yhtenä Suomen edullisimmista. Etäisyydet työn ja kodin ja harrastusten välillä ovat lyhyet eikä liikenneruuhkissa seisomiseen kulu aikaa. Kesällä 2019 Kouvolassa on valtakunnalliset Asuntomessut. Korian entiselle varuskunta-alueelle kaavoitetut tontit ovat kaupungin uusinta tarjontaa Kymijoen tuntumassa. Matkaa pääkaupunkiseudulle on vain puolitoista tuntia.

Lue lisää Kouvolan tarjoamista mahdollisuuksista tästä.

Osa CTS Engtecin henkilöstöstä työskentelee aluetoimistoissa ympäri Suomea. Pietarissa sijaitsee Venäjän tytäryhtiön pysyvä toimisto. Projektikohtaisesti osa henkilöstöä työskentelee asiakkaiden tehtailla koti- ja ulkomailla.

Asiakkainamme on Suomen johtavat yritykset metsä-, energia-, kaivos-, petrokemian- ja kemianteollisuudessa. Pääset tekemään töitä innovatiivisten yritysten projekteissa ja kehittämään toimintojamme.

Pitkä historia Suomen johtavana suunnitteluyhtiönä takaa hyvät työolosuhteet niin, että työntekijä pääsee keskittymään oleelliseen - oman ammattitaitonsa hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Tarjoamme työntekijöillemme ison yhtiön edut, modernit työtilat, hyvät työsuhde-edut, motivoituneen ja sitoutuneen johdon ja alan parhaat työkaverit :)

Tervetuloa joukkoomme!