venäjäksi
englanniksi
 
 

Mondi, Syktyvkar

Sijainti: CTS Engtec / Projektit / Venäjä / Mondi, Syktyvkar

Mondi, Syktyvkar, Venäjä

Kartonkikoneen uusinta

CTS Engtec vastasti Mondin Syktyvkarin kartonkitehtaan BM 21-kartonkikoneen uusinnasta 2008-2010.

CTS Engtecin työ käsittää BM 21-kartonkikoneen uusinnan perus- ja toteutussuunnittelun, joka sisältää projektin- hoidon, tarvittavat hankinnat, prosessi-, laitos- sähkö-, instrumentointi- ja LVI- suunnittelun. Kartonkikoneen uusin- nan tavoitteena on tuotannon nosto ja laadun parantaminen. Uusittu BM 21 starttaa syksyllä 2009.

CTS on osallistunut Syktyvkarin tehtaan kehitysohjelmaan ja perussuunnitteluvaiheisiin usean vuoden ajan. Kaikki suunnittelutyö on tehtävä Venäjän normien mukaan. CTS Engtecillä on voimassaoleva suunnittelulisenssi Venäjälle.

Etelä-Afrikassa 1967 perustettu paperiteollisuusyhtiö Mondi on yksi maailman suurimmista paperiteollisuusyhtiöistä, jolla on noin 35 000 työntekijää 35 maassa. Mondilla on erityisen vahva asema Länsi-Euroopassa ja Itä-Euroopassa, Venäjällä ja Etelä-Afrikassa, joissa se pitää hallussaan johtavaa markkina-asemaa tai toista sijaa lähes kaikkien pakkaus- ja päällystämättömän paperin tuotantosegmenteillä.

Mondin omistama Syktyvkar on puolestaan yksi Venäjän suurimmista sellu- ja paperiyhtiöistä. Laaja tehdasalue sijaitsee Venäjällä, Komin tasavallassa, noin 1000 km Pietarista itään.